Esztétikai Lézer Centrum

Dr. Vágó Áron


1993-ban végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán. Ezután a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam. Két évvel a szakvizsga megszerzése után a ceglédi Toldy Ferenc Kórház bőrgyógyász főorvosa lettem. Magánrendelésem 2000 óta működik Kecskeméten. 2017-ben alapítottam az Esztétikai Lézer Centrumot, ahol Magyarországon az egyik legjobban felszerelt lézer klinika működik. Fő tevékenységi körünk az esztétikai bőrgyógyászat és az anti- aging kezelések. Emellet a hagyományos bőrgyógyászati kezeléseket is végezzük.

Elérhetőségek
borgyogyaszat_59

Dr. Paluska Márta


Szakorvosi képzése a Bács-Kiskun Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán történt, 2015-ben szakvizsgázott, majd 2019-ben adjunktusi kinevezést kapott. Számos hazai és külföldi konferencián vett részt előadóként és több magyar szakmai folyóiratban publikált.
Főbb érdeklődési területei az anyajegy és bőrrák szűrése, az aknés bőr kezelése, szemölcsök, bőrnövedékek eltávolítása, valamint az esztétikai és lézeres kezelések.
 

Elérhetőségek

paluska_marta (1)

Megbízható orvosi szakértelem és minősített műszeres technológia

Két helyen

Kecskeméten és Kiskunfélegyházán nyitottam bőrgyógyászati magánrendelést.

Felszereltség

Mindkét rendelőm a városközpontban található, diszkrét környezetben, minden igényt kielégítő felszereltséggel.

Bejelentkezés

Rendeléseimre a páciensek előjegyzés alapján érkeznek, így várakozás nélkül kerülhetnek sorra.
borgyogyaszat_47

A folyamatos fejlődés útján

Esztétikai Injekciós és Lézeres Kezelések

Érdeklődési területem az esztétikai bőrgyógyászat, ennek jegyében 2017 decemberétől kecskeméti rendelőmben (Esztétikai Lézer Centrum) a hagyományos esztétikai beavatkozások mellett - pl. hyaluronsavas ráncfeltöltés - már esztétikai lézeres kezelések is elérhetőek.

Rendelőm egyedülálló lézeres felszereltséggel rendelkezik. Frakcionált széndioxod Co2, NdYag, Alexandrit, pulzáló festéklézer (PDL), valamint Plasmage áll a páciensek rendelkezésére.

Hétfőtől-péntekig várom a gyógyulni és szépülni vágyókat!

parallax background

Esztétikai Lézer Centrum az Ön igényeire szabva


Szépüljön és legyen egészséges a bőre!

Bejelentkezés: +36 30 317 5900