Q-kapcsolt Ndyag lézer

Deka Studio

Tetoválás és pigmentfolt eltávolítás Q-kapcsolt Ndyag lézerrel történik.

Klinikánkon a legújabb fejlesztésű orvosi Deka Studio lézert használjuk. Két hullámhosszon képes nagyon rövid idő alatt nagy energiát leadni, ezáltal a tetoválás festékszemcséi apró alkotóelemekre esnek szét, amit a szervezet nyirok és immunrendszere szállít el.

 • Általában 4-10 kezelés szükséges a megfelelő eredmény eléréséhez.
 • A kezeléseket 4-6 hetente érdemes ismételni.
 • A kezelés után pár óráig bőrpír várható, esetenként enyhe pörkösödés is lehetséges.
 • A tetoválás fokozatosan halványodik a kúra során.
 • Kezelés után otthoni ápolás és szigorú fényvédelem szükséges.

Frakcionált CO2 lézer

DEKA SmartXIDE Punto

Lézeres bőrfiatalítás, hegkezelés, pigmentfolt eltávolítás frakcionált CO2 lézerrel!

Az öregedés jelei már 30 éves kor felett megjelennek bőrünkön ráncok, pigmentfoltok képében. Bőrünk fakóvá, petyhüdtté, dehidratálttá válik.
A frakcionált CO2 lézeres kezelés hatására ezek az elváltozások eltűnnek, a páciensek bőre éveket fiatalodhat.

A szén-dioxid lézer kiválóan alkalmas az arc, a nyak , a dekoltázs, valamint a kézfejek bőrének megfiatalítására.
Továbbá alkalmas műtéti, vagy pattanások miatt visszamaradt hegek, illetve terhességi csíkok (striák) kezelésére egyaránt.

A megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkopikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel stimulálva az új kollagén rostképződést. A bőrbe juttatott lézeroszlopok között a bőr érintetlen marad, így sokkal gyorsabb a kezelés utáni gyógyulási idő. Az érintetlen bőr-szigetecskék felgyorsítják a bőr regenerálódását.
A kezeléshez a DEKA Smartxside Punto frakcionált CO2 lézert használjuk, mely egyedülállóan ötvözi a régebbi CO2 lézerek jó tulajdonságait és új innovatív fejlesztéseket is tartalmaz.

Magyarországon elsőként az Esztétikai Lézercentrumban érhető el ez a készülék.

A kezelés előtt a kezelendő területet érzéstelenítő géllel bekenjük, majd 20 perc várakozást követően letöröljük és utána alkalmazzuk a frakcionált széndioxid lézeres kezelést. A kezelés enyhe fájdalommal járhat.

A beavatkozás után a bőrfelületen gyulladás alakul ki. Ez nem mellékhatásként jelentkezik, hanem a terápiás hatás része. A kezelt terület így 2-3 napig piros lesz, majd barnásvörösre változik, melyet eleinte égő érzés, esetleg minimális fájdalom kísér. A kezelés napján, illetve az azt követő napon minimális ödéma is kialakulhat. Ebben a gyulladt periódusban leginkább a hűtést és a hideg vizet tolerálja a bőr.
A gyulladt periódust követően 2-3 napos hámlás jelentkezik, amely szintén a bőr megújulásának elengedhetetlen fázisa, ugyanis ilyenkor válnak le a bőr felső, illetve a felszín alatti egyenetlenségeit adó sejtrétegei. Ekkortól javasolni szoktunk egy speciális, nem irritáló, regeneráló krém használatát. Egy hét elteltével már szemmel látható a javulás, de az új kötőszöveti rostok felépülésével - amely az első hét után kezdődik - a bőrminőség javulása 2-3 hónap múlva a leglátványosabb.

Esetenként szükség lehet szisztémás, vagy helyi antibiotikum kezelésre, a felülfertőződés megelőzése érdekében.
A kezelés kifejezett fényérzékenyítő hatása miatt a szolárium és a napozás nem javasolt, illetve magas faktorszámú fényvédőkrém használata szükséges. A nagyobb biztonság érdekében a lézeres kezeléseket ősztől tavaszig végezzük.

Katalógus

Amit a Co2 lézeres kezelés kapcsán tudni kell!

Jelenleg a széndioxid lézer jelenti a legújabb fejlesztést a bőr megújításának tekintetében a nem sebészeti beavatkozások közül. A frakcionált széndioxid lézer alkalmas a ráncok, a fénykárosodások, a hegek (műtéti vagy pattanásokból visszamaradó), valamint a terhességi csíkok kezelésére egyaránt. Használható az arcon, nyakon, illetve a dekoltázson is.

1Mit nem lehet kezelni vele?
Tágult ereket, nyakon előforduló bőrvörösséget (poikiloderma).
2Hogyan működik a frakcionált Co2 lézer?
A széndioxid lézer sűrű mikroszkópikus hőkárosodási zónákat hoz létre a bőr mélyebb rétegeibe hatolva. Az így keletkezett mikrosérülések összehúzódásra kényszerítik a bőrt, és ezáltal beindítják a kollagéntermelést.
3Lehet -e kombinálni más kozmetikai kezelésekkel?
A kezelés utáni három hétben nem javasolt semmilyen kozmetikai beavatkozás.
4Mennyi ideig tart a hatása?
Ez függ a károsodás mértékétől, a beteg életkorától, valamint a kezelés erősségétől. A beavatkozás hatására akár évekkel megfiatalodhat a bőr.
5Mikor látható az eredmény?
A kezelést követő felépülés időtartama beavatkozásonként eltérő lehet. Egyes kezelések mélyebben hatva hosszabb ideig, mások a felszínesebb behatás miatt rövidebb felépülési idővel gyógyulnak. Általánosságban igaz, hogy a mélyebb kezelés jobb eredményt hoz, mely látható lesz már röviddel a beavatkozás után is, de a teljes gyógyulás kb. 3 hónapot vesz igénybe. A regenerálódás után a bőrfelszín egyenletessé válik, selymesebb tapintatú lesz, a ráncosság mértéke csökken, ezáltal az arc fiatalabb benyomását keltve.
6Hogyan zajlik a széndioxid lézer kezelés?
A páciens kb. 1 órával a kezelés előtt kell, hogy érkezzen. Ekkor a bőrét letisztítjuk, melyre érzéstelenítő krémet viszünk fel. Ezt követően kb. 30-60 perces várakozás következik, amíg az érzéstelenítő krém kifejti hatását. Ezután a krém eltávolításra kerül és megkezdődik a lézeres kezelés, mely 30-60 percet vesz igénybe. A beavatkozás az érzéstelenítő krém és a hideg levegővel való hűtés ellenére is mérsékelt fájdalommal jár.
7Milyen tünetek várhatók a kezelés után és mennyi a gyógyulási idő?
A beavatkozást követően a bőrön a napégéshez hasonló tüneteket jelentkeznek, a kezelt felület vörös és ödémás, duzzadt lesz. Ilyenkor jégzselés hűtés javasolt az első 5-6 órában, melyet célszerű óránként 5-10 percen keresztül megismételni. Vigyázni kell, nehogy megfagyasszuk az amúgy is érzékeny bőrt! Az első éjszakán alváskor ajánlott enyhén megemelni a fejet. A kezelés napján javasolt 2-3x szobahőmérsékletű vízzel megmosni az arcot és az orvos által javasolt krémet használni. Az ödéma várhatóan a 3-4. napon megszűnik. A kezelést követő 24-48 órában enyhén barnás színű vékony, száraz pörk képződik, a bőr kissé érdes tapintatú válik és hámlani fog. Általában a 7. napra ezen tünetek elmúlnak és a bőr enyhén rózsaszínű lesz. 3-7 napig ajánlott a jó minőségű hidratáló krém használata. Ez idő alatt a kezelt bőrterület viszkethet. A beavatkozást megelőző két napban és a kezelést követő héten Aciklovir tartalmú gyógyszer szedése kötelező!!! A 7. naptól már megengedett valamilyen kozmetikum (make up) használata.
8Mikor mehet dolgozni?
A kezelés ablatív, vagyis a bőrön, illetve a mélyebb rétegekben is sérüléseket okoz. Általában 7-10 nappal a beavatkozás után már visszatérhetnek mindennapi tevékenységükhöz, de addig közösségbe, illetve munkahelyre ne menjen!
9Hány kezelés szükséges?
A kezelések száma függ a károsodás mértékétől, de általában egy vagy két beavatkozás elég a kívánt eredmény eléréséhez.
10Mik a kezelést kizáró okok?
Terhesség, szoptatás, fényérzékenyítő gyógyszerek szedése, valamint Roaccutan gyógyszeres kezelés. Vérzékenység esetén nem alkalmazható.
11Milyen mellékhatások lehetnek?
Fájdalom a kezelés alatt és az azt követő egy-két napban. Ödéma az első 3-4 napban. (Ritkán nagyfokú ödema is előfordulhat, mely eltarthat 3-6 napig is). Bőrvörösség, pörkösödés, hámlás, viszketés az első héten. A bőrfelszín rózsaszínűvé válása a kezelt területen 2-8 hétig is fennállhat!
12Mikor végezzük a Co2 lézeres kezeléseket?
A nagyobb biztonság érdekében a lézeres kezeléseket ősztől tavaszig végezzük. A kezelés kifejezett fényérzékenyítő hatása miatt a szolárium és a napozás nem javasolt, illetve magas faktorszámú fényvédőkrém használata szükséges.

Cool Peel frakcionált Co2 lézeres bőrfiatalítás

Gyors bőrmegújító hatással bíró, 3-4 alkalomból álló lézeres hámlasztó/bőrfiatalító kúra minimális gyógyulási idővel.

Előnyei:

 • Rövid kezelési idő
 • Ragyogó, frissebb, egyenletesebb bőrszín
 • Kisebb pórusméret
 • Javul a bőr textúrája
 • Finom ráncok eltűnése várható a szövetek regenerációja után
 • Nincs, vagy minimális (1-2 nap) felépülési idő
1Mi az a CoolPeel?
A CoolPeel egy vadonatúj módszer a hagyományos Co2 lézeres bőrmegújítás előnyeinek biztonságos és kényelmes megvalósításához. Csak a bőrszövet felületes rétegét célozza meg. Ezt a réteget eltávolítva fiatalabb és egészségesebb bőr képződik a regeneráció során.
2Miben különbözik a CoolPeel?
A Co2 lézer a „gold standard” a ráncok, korral kialakuló foltok, pattanások okozta hegek és más bőregyenetlenségek kezelésében, valamint a bőr feszesítésében és a bőrtónus javításában. A sérült bőrszövet eltávolításra kerül, stimulálva az új kollagéntermelést és felmelegíti a bőr mélyebb rétegeit, ezzel feszesítő hatást kiváltva. A Co2 lézeres kezelések általában 7-10 nap gyógyulási idővel járnak.
Számos előrelépés történt a Co2 lézeres kezelések kellemetlenségeinek csökkentése érdekében. Jelenleg CSAK a CoolPeel frakcionált ablációs kezelés képes gyógyulási idő nélküli felépülést biztosítani, továbbá nincs esélye hiperpigmentációnak, hegesedésnek és fertőzésnek.
3Hogyan működik a CoolPeel?
A CoolPeel lézeres kezelést csak a SmartXide Punto Co2 lézerrel lehet elvégezni. A Punto a DEKA legújabb, legfejlettebb Co2 lézere, amely az esztétikai technológia globális vezetője. Csak a Punto teljesítményét állíthatjuk be úgy, hogy nagy energiát adjon le rendkívül rövid impulzusokban azért, hogy felületes bőrhámlasztási eredményt biztosítson extrém hőhatás nélkül, amely károsíthatja a környező bőrt. A szükségtelen hő hiánya miatt hívjuk Cool-nak.
4Kinél alkalmazhatjuk a CoolPeel eljárást?
Amennyiben szeretné eltüntetni a finomabb ráncokat és a napkárosodás okozta tüneteket, valamint csökkentené a pórusméretet és javítani szeretné a bőr textúráját gyógyulási idő nélkül, akkor válassza a CoolPeel lézeres kezelést!
A bőre egészségesebb és fiatalabb lesz.
5Meddig tart egy CoolPeel kezelés?
A teljes arc CoolPeel lézeres hámlasztás 15-20 percet vesz igénybe (érzéstelenítő krémmel 1 óra).
6Mennyi a gyógyulási idő?
A CoolPeel egyik fő előnye, hogy minimális a gyógyulási idő. Arra számíthat, hogy a kezelt terület egy kicsit vörös lesz egy napig, mintha megégette volna a nap. A bőr kiszáradhat, és kissé érdes tapintatú lehet a gyógyulás alatt.
A CoolPeel-kezelés után fontos a bőr hidratálása. A kezelés után részletes ápolási tanácsokat adunk.

Deka Motus AX Alexandrit lézer

A tökéletes szőrtelenítő lézer!

Európa legnagyobb lézergyártó cége, a DEKA, a világ 80 országába exportál. Készülékeit orvosok ezrei használják világszerte.

A Motus AX egy nagyon friss fejlesztés, mely egyedülálló a világpiacon.

Eddig a „moving technic”-ként aposztrofált kezelési módszer, ti. amikor a kezelő személy nem szpotról szpotra halad, hanem folyamatosan mozgatja a kezelőfejet, csak IPL készülékeknél volt elérhető.

Most ez a módszer (a DEKA cég MOVEO-nak nevezi) elérhetővé vált alexandrit lézerrel is, mely az említett készülék esetében számos előnyt hordoz:

 • a MOVEO kezelőfej végén egy kristályüveg érintkezik a bőrrel, mely folyamatosan hűtött (a páciensnek kellemesebb és biztonságosabb),
 • egy 10x10cm-es felületet kezelünk folyamatos „festegetéssel (mozgatással)”, így kisebb eséllyel maradhatnak ki kezeletlen területek,
 • a készülék a szokásos 18-20 J/cm2 energiasűrűség helyett kb. fele-harmada energiasűrűséggel, de igen nagy sebességgel dolgozik, ezért a páciens számára a kezelés teljesen fájdalmatlan,
 •  pigmentáltabb bőrtipusokon is használható, ellentétben a hagyományos szőrtelenítő lézerekkel,

 • nem okoz égési sérülést.

Katalógus

 

NdYAG lézer

Quanta System Evo Light lézer

A seprűvénák eltüntetésének legjobb eszköze!

Kiváló bőrfiatalító lézer!

Az olasz Quanta System a világ egyik vezető lézergyártójaként szintén élen jár a 90-es évek óta a lézertechnológia fejlesztésében.

A bőrbe hatoló 1064 nm Nd-YAG lézerfény-nyaláb elnyelődik a hemoglobinban, azt felforrósítja. Ennek hatására az érfal összetapad, melynek megszűnik a friss vér-utánpótlása majd rövid idő múlva a sérült ér felszívódik.

A lézer segítségével bármelyik testfelületen kialakuló éreredetű képlet kezelésére nyílik lehetőség: leggyakrabban az arcon és a lábszáron kerül sor kezelésre. A lézerkezelésnek számos előnye van: nagyon pontosan irányítható, precízen megszabható az alkalmazott energia, így nem károsítja az ép szöveteket és nem hagy nyomot az egészséges bőrfelületen. A kezelés ideje a kezelendő felület nagyságától függ. A kezelés enyhe melegségérzéssel jár, de kifejezett fájdalom nem jellemzi.

A hajszálerek tekintetében végleges megoldásnak tekinthető, gyors és látványos eredményt ad: a kisebb hajszálerek már 1 kezelés után eltűnnek, a nagyobbak kezelésről kezelésre halványodnak. Általában 1-3 kezelés javasolt.

A készülék alkalmas bőrfiatalításra, bőrfeszesítésre is.

Hogyan feszesíti a bőrt a ND-YAG lézer?

A bőrbe hatoló lézerfény-nyaláb elnyelődik a bőr mélyebb rétegeiben. A lézerfény energiája hővé alakul és természetes úton regenerálódást provokál a bőrben. Ennek hatására a bőrben lévő sejtek fokozott kollagén, hyaluronsav termelésbe kezdenek. Az ér újraképződés hatására ez a folyamat még intenzívebbé válik. A bőrfeszesítés az adott bőrterület nagyságától függően 20-60 percet vesz igénybe.


PDL

pulzáló festéklézer

Rozácea, értágulatosság elleni legjobb lézer!

Kiváló bőrfiatalító lézer!

A DEKA a kezelésbiztonság és a hatékonyság növelése érdekében a több évtizedes, fejlesztésben és gyártásban szerzett ismereteit, valamint a lézereivel végzett több tízezer kezelés tapasztalatát felhasználva készülékeit folyamatosan fejleszti.

A pulzáló festéklézert (pulsed dye laser, PDL) elsőként választandó lézertípusnak tekintik számos, bőrt érintő érbetegség kezelésében, mint például az arc hajszáleressége, a tűzfolt és a rozácea. Alkalmas továbbá  hegek és a vírusos szemölcsök kezelésére is. Kiválóan használható bőrfiatalításra (rejuvenáció) is!

Hogyan feszesíti a bőrt a PDL lézer?

A bőrbe hatoló lézerfény-nyaláb elnyelődik a bőr mélyebb rétegeiben. A lézerfény energiája hővé alakul és természetes úton regenerálódást provokál a bőrben. Ennek hatására a bőrben lévő sejtek fokozott kollagén, hyaluronsav termelésbe kezdenek. Az ér újraképződés hatására ez a folyamat még intenzívebbé válik. A bőrfeszesítés az adott bőrterület nagyságától függően 20-60 percet vesz igénybe.

Kombinált Ndyag/PDL bőrfiatalító  kezelés még jobb esztétikai eredményt ad.


Rádiófrekvenciás kezelés Vivace RF

A Vivace a leginnovatívabb multi-mikrotűs rádiófrekvenciás technológiát képviseli, mely egyesíti a frakcionált lézer, az IPL, a hagyományos rádiófrekvencia és a dermaroller előnyeit.

A Vivace kezelés három módszer hatását ötvözi:

 • Kollagén indukciós terápia: az irha rétegben a hőenergia leadása során koagulált csatornák stimulálják az új kollagén rostok termelődését.
 • Sebgyógyulási folyamat: a seb összehúzódásának és a kötőszöveti átépülésnek köszönhetően a ráncok kisimulnak és a bőr feszesebb lesz.
 • LED: kétféle fényt alkalmazunk, a vörös LED fény aktiválja a bőrsejteket, fokozza a kollagéntermelést, növeli a bőr nedvességtartalmát, javítja a bőr textúráját. A kék LED fény főként az aknés bőr állapotának javítására szolgál.

A Vivace kezelés alatt a bőr kötőszövete egy rövid ideig 50-60 °C-ra melegszik fel, melynek hatására hirtelen megfeszül, összehúzódik. Ezáltal a bőr a kezelést követően pár napig kifejezetten feszes lesz. Látványos hatása tehát már a beavatkozás után érezhető, tartós javulásra azonban csak pár hét után számíthatunk, hiszen a kollagénrostok stimulációja később indul el. Az új kollagén és elasztikus rostok termelődésével a bőr tömörebb, feszesebb, rugalmasabb lesz, a kisebb ráncok kisimulnak, a pórusok mérete csökken, az aknés hegek halványodnak, a bőr faggyútermelése mérséklődik.

A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés másik nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját, így  a kezelés után mezoterápiás hatóanyagokat (hyaluronsav,biostimulációs vitaminok és esszenciális aminosavak) tudunk fájdalom nélkül átjuttatni a bőrön.

A “mezoterápiás koktéloknak” számos előnye közül kiemelendő a hyaluronsav antioxidáns és vízmegkötő hatása, amely nem engedi a Vivace kezelés után kialakuló, bőrön keresztüli vízvesztést.

A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki:

 • hatékony és biztonságos beavatkozást szeretne

 • szereti a természetességet és a bőr saját öngyógyító mechanizmusait szeretné előnyben részesíteni

 • botox kezelést kapott, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatás ajánlott

 • a minimális felépülési idő miatt hamar vissza szeretne térni a mindennapi tevékenységekhez 

 • aki nem viseli jól a tűszúrást és a fájdalmat, de tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne

 • férfiak számára is kiváló lehetőség, hiszen nem avatkozik bele az arcmimikába és az arc formáját sem változtatja meg.

A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24-48 óráig szaunázni, szoláriumozni, sportolni nem szabad, és 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő!

2 kezelés ajánlott 4-6 hét differenciával.


ONDA Coolwaves™ - a testkontúr alakítás forradalma.

Intelligens vezérlésű, továbbfejlesztett mikrohullámmal működő testkezelő, alakformáló gép, amely minden ponton hatékony, legyen szó lokális zsírbontásról (lipolízis), bőrfeszesítésről, narancsbőr (cellulit) kezelésről.

A DEKA a testkezelő gépek piacán egy újabb áttörést jelentő technológiával állt elő: ez az ONDA, a világ egyetlen CoolWaves, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, mely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, ultra hatékonyan, non-invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódásokat.

A DEKA ONDA intelligens kezelőfejei úgy kerültek kialakításra, hogy a leadott energiáknak csupán 20 %-a melegíti a bőrt, melyet minden esetben kiegyenlít a kezelőfejbe beépített hűtőrendszer, ezáltal megkíméli a bőrt, biztonságot, fájdalommentességet biztosítva a Páciens számára. Az energia fennmaradó 80 %-a behatol a zsírszövetekbe és aktívan csökkenti a zsírsejtek számát, így hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, a narancsbőrt, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat.

 • Helyi zsírlerakódás: A Coolwaves™ hullám mélyen behatol a bőrbe, szétrombolja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A lebontott zsír tehát természetesen módon távozik a kezelt területről. A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljes biztonságban, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.
 • Cellulit (narancsbőr): A kisebb kezelőfej hatékonyan célozza meg a kötőszöveti szeptumot a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancsbőr” hatás megszüntetésére.).
 • Bőrfeszesítés: Az ONDA rendszer speciális mikrohullámainak hatására a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak és új kollagén termelésére ösztönzik a fibroblasztokat. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.
 • Tokakezelés: Az ONDA kezelőfej belső mechanikáját úgy tervezték, hogy a Coolwaves™ hullámot ellenőrzötten, az energiát kizárólag a szükséges területre irányítva bocsássa ki (pl. a helyi zsírlerakódás esetében a bőr alatti zsírszöveti lebenykékre), ezzel védve a környező szöveteket. Az ONDA testkezelő, alakformáló gép legújabb, még ergonomikusabb kezelőfejekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a toka és a felkar kezelésére is van lehetőség.

A kezeléseket 3-4 hetente érdemes ismételni. A megfelelő eredmény eléréséhez 4-6 kezelés javasolt. A kezelés tökéletesen fájdalommentes.


Deka Red Touch Pro lézer

A RedTouch PRO az első és egyetlen frakcionált lézer, amely szelektíven célozza meg a kollagént a teljes bőrregeneráció érdekében.

A RedTouch PRO egyedülálló hatással van a bőrben levő kollagénre, és melaninre így ideális megoldás a ráncok, dyschromia, melasma(májfolt) kezelésére, bőrfiatalításra.

Minden bőrtípusra, beleértve a sötét fototípusokat is a RedTouch PRO kiválóan használható.

A RedTouch PRO emellett a ReLive kezelést is kínálja, egy megelőző bőrfiatalító megoldást, amely láthatóan javítja a bőröregedés korai jeleit a természetesebb, fiatalosabb megjelenés érdekében.

FŐBB JELLEMZŐK
 • Egyedülálló és exkluzív hullámhossz a bőrben levő kollagén regenerációjához.
 • Erőteljes kollagén stimuláció.
 • Bizonyítottan segít a melasma(májfolt) kezelésében.
 • A ReLive kezelés ideális megelőző bőrfiatalítő kezelés már az öregedés első jelei előtt.
 • A kezelés nem jár felépülési idővel, fájdalommentes.

parallax background

Esztétikai Lézer Centrum az Ön igényeire szabva


Szépüljön és legyen egészséges a bőre!

Bejelentkezés: +36 30 317 5900