Műtéti kezelések

Esztétikai problémát okozó bőrkinövéseket radiofrekvenciás elektrokauterrel kerülnek eltávolításra, ennek eredményeként tökéletes a sebgyógyulás folyamata (nincs varrat). A kezelés általában helyi érzéstelenítésben (Lidokain injekció) történik. Előfordulnak azonban olyan kicsi bőrkinövések is, amelyeknél nem szükséges érzéstelenítés.
Benőtt köröm leggyakrabban hibás körömvágás, sérülés vagy szűk cipő viselete miatt alakul ki. Lábujjakon előforduló gyulladt, fájdalmas körömbenövést lidocainos érzéstelenítés után műtéttel szüntetjük meg.

Lézeres kezelések

A Moveo HR szőrtelenítési eljárás a szőrtelenítés új korszakát képviseli. Az esztétikailag zavaró, nemkívánatos szőrzet lézeres eltávolítását és a szőrnövekedés megakadályozását az arcon, az érzékenyebb testtájakon (hónalj, intim régió) illetve a test bármely területén a nagy hatékonyságú és fájdalommentes Alexandrit lézerrel végezzük.
A Moveo HR lézeres szőrtelenítés során egy ceruzaszerű kezelőfejjel fényimpulzus-sorozatokat juttatunk a bőr mélyére, miközben a kezelőfejet folyamatosan csúsztatjuk a bőr felületén (Moveo technika). A kezelőfejbe épített bőrhűtés, mely egy zafírkristályon keresztül érintkezik a bőrrel, megakadályozza a bőr égési sérülését és megszünteti a lézeres kezelésre egyébként jellemző kellemetlen érzést. A Moveo HR lézeres szőrtelenítés ennek a technikának köszönhetően semmilyen kellemetlenséggel sem jár, tehát fájdalommentes.
A bőrsérülést nem okozó Moveo HR lézeres szőrtelenítés után a páciens azonnal munkaképes. Enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség, vagy a szőrtüszők körül kialakuló duzzanat (ödéma) néhány óra alatt elmúlik. A kezelés utáni bőr óvatos otthoni ápolást igényel, s két hétig tartó fényvédelmet javaslunk. A tökéletes kezelés eléréséhez min. 8 kezelés szükséges, esetenként kevesebb is elég lehet. A „végleges” szőrtelenség eléréséhez évente egy fenntartó kezelés elvégzése szükséges. A Moveo HR lézeres szőrtelenítésre 4-6 hetente kerülhet sor.
A seprűvénák leghatékonyabb eltávolítását az NdYag lézerkezelés garantálja.
A lézer által kibocsátott fény kellő mélységben hatol a bőr alá, így egyenletesen kezeli a kisebb és nagyobb átmérőjű ereket, a környező szövetek maximális megkímélése mellett.
A lézer energiája az érben levő haemoglobint felforrósítja, ezáltal az érintett érszakasz összetapad, majd felszívódik. A kezelés alatt hideg levegővel való hűtéssel csökkentjük a fájdalomérzetet. A kezelés hatására bevérzések alakulhatnak ki, melyek 7-10 nap alatt elmúlnak. A tökéletes eredmény eléréséhez általában 2-4 beavatkozás szükséges.
A rozácea, értágulatos arcbőr, bőrvörösség esetén a pulzáló festéklézer(PDL) az egyetlen olyan lézer, ami jelentősen csökkenti a tüneteket, hatékony megoldást nyújt. Alkalmas a nagyméretű esztétikai problémát okozó éranyajegyek (tűzfolt) kezelésére is. A PDL hatására a vér hemoglobinja felmelegszik, így az erek fala összetapad, elzáródik. A kezelés minimális fájdalommal jár, mely során az érintett területet hideg levegővel hűtjük, ezáltal csökkentjük a kellemetlen érzést. A beavatkozás hatására a bőrön bevérzések alakulnak ki, melyek 7-10 nap alatt nyomtalanul felszívódnak. Általában 2-4 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.
Az arcon és a nyakon végzett lézeres bőrfiatalítás napjaink egyik legkorszerűbb módszere a bőr megújításában.
40 év felett drasztikusan csökken a bőr elasztin és kollagén termelése, valamint a vízmegkötő képessége, emiatt megjelennek az első ráncok, a bőr feszessége csökken, petyhüdtebbé válik.
A bőrfiatalítás történhet ablatív(a bőr megsértésével járó) és non-ablatív eljárással.
Ablatív kezelés: Frakcionált CO2 lézerrel végezzük. Jelenleg ez a legjobb módszer, amivel ténylegesen lehet a bőr állapotán javítani, viszonylag rövid felépülési idővel. A kezelés nyomai kb. 1 hétig látszanak a bőrön. Enyhébb esetekben 1 kezelés is elégséges, de súlyosabb esetekben a kezelés megismétlése javasolt.
Non-ablativ kezelés: Mind a pulzáló festéklézer (PDL), mind a Ndyag-lézer alkalmas a megnyúlt, petyhüdté vált bőr feszesítésére, hidratáltabbá tételére. A jobb eredmény elérése érdekében a két lézer kombinált kezelése ajánlott. A beavatkozás nem fájdalmas, nem hagy nyomot a bőrön. Általában 2-5 kezelésből álló kúra ajánlott, melyek között 3-5 hét szünetet érdemes tartani.
Klinikánkon a legújabb fejlesztésű orvosi Deka Studio lézert használjuk. Két hullámhosszon képes nagyon rövid idő alatt nagy energiát leadni, ezáltal a tetoválás festékszemcséi apró alkotóelemekre esnek szét, amit a szervezet nyirok és immunrendszere szállít el.

 • Általában 4-10 kezelés szükséges a megfelelő eredmény eléréséhez.
 • A kezeléseket 4-6 hetente érdemes ismételni.
 • A kezelés után pár óráig bőrpír várható, esetenként enyhe pörkösödés is lehetséges.
 • A tetoválás fokozatosan halványodik a kúra során.
 • Kezelés után otthoni ápolás és szigorú fényvédelem szükséges.
Az esztétikailag zavaró pigmentfoltok (májfolt, szeplő,időskori pigmentfolt) hatékonyan kezelhetők Alexandrit lézer segítségével.
A lézer rövid ideig tartó, nagy energiájú impulzusokat bocsájt a pigmentfoltos bőrre, miközben azok a pigmentfoltok melaninjában elnyelődnek és szétrobbantják azokat. A hő hatására összehúzódik a bőr, fokozódik a kollagéntermelés. A pigmentszemcsék a bőr felmelegedése nélkül robbannak fel, ezzel megakadályozva a hegképződést. A bőrfelület gyorsan regenerálódik ezzel segítve a hámréteg újraképződését.
Általában 1-2 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.
Műtéti, vagy pattanások miatt visszamaradt hegek, illetve terhességi csíkok (striák) kezelését frakcionált CO2 lézerrel, pulzáló festéklézerrel(PDL) és Vivace rádiófrekvenciés készülékkel végezzük.
A frakcionált CO2 lézer egy olyan szemhéjkezelés, ami műtét nélkül, plazma technológiával távolítja el a felesleges és megereszkedett bőrt, nem érintve a bőr alatti struktúrákat. Kiválóan alkalmas a megereszkedett felső és alsó szemhéj megemelésére, feszesítésére.
A kezelt területet érzéstelenítő krémmel kenjük be, majd 30 perc múlva fertőtlenítjük a bőrt. A kezelőfejjel apró pontokban kezelve elpárologtatjuk a felesleges szövetet, így ott azonnal látható összehúzódás fog kialakulni.
Általában 1 kezelés szükséges, amennyiben a megereszkedés nagymértékű és szükség van még egy kezelésre, 4 hét múlva lehetséges a következő beavatkozás. A A frakcionált CO2 lézer vágás nélküli szemhéjplasztika során duzzanat, vörösödés alakulhat ki, ez azonban pár nap alatt elmúlik.
A kezelt területen 7-14 napig pörkösödés alakul ki, majd heg nélkül gyógyul a bőr. A páciens kerülje a napozást és szoláriumot 8 hétig és kötelező a fényvédő használata 90 napig.

Injekciós kezelések

Ez az eljárás alkalmas a homlokon és a szem környéken levő ráncok időleges megszüntetésére. A kezelés során injekciós technikával a bőr alatti mimikai izmokba juttatjuk a Botulinum toxint, így a felette levő ráncok kisímulnak. A kezelés minimális fájdalommal jár, ezért érzéstelenítésre nincs szükség előtte. A kezelés hatása általában 3-6 hónapig tart.
Ez az eljárás alkalmas az arcon lévő mély ráncok megszüntetésére és az ajkak teltebbé tételére. A kezelés során közvetlenül a ráncba juttatjuk feltöltő anyagot, így az hosszú időre felszínesebbé válik, kisimul. Ezzel az eljárással főleg az orr és száj körüli ráncokat kezeljük. A kezelés hatása általában 6-12 hónapig tart.
Az esztétikai problémát okozó keskeny, vékony ajkak teltebbé, kontúrosabbá tevő eljárás, melynek során az ajkakba injektáljuk a feltöltőanyagot. Az eljárást megelőzően az ajkakat érzéstelenítő krémmel kenjük be, így a kezelés fájdalommentes. A kezelés után bevérzés, duzzanat alakulhat ki, mely azonban néhány nap alatt nyomtalanul eltűnik.
Szeresse újra bőrét!
Természetes dolog, hogy mindenki puha tapintású és ragyogó bőrre vágyik. A Restylane Skinboosters készítmények klinikailag bizonyítottan:
- Javítják a bőr rugalmasságát
- Csökkentik a bőrszárazságot
- Csökkentik az ajkak és szem körüli finom ráncokat
- Csökkentik a bőrhibákat, mint például az akne hegeit
A Restylane Skinboosters készítmények stabilizált hialuronsavat tartalmaznak, és egyedülálló, szabadalmaztatott technológiával NASHA készülnek. A hialuronsav a bőr egyik természetes alkotórésze, melynek mennyisége az évek múlásával csökkenni kezd. A kezelés a bőr textúráját látványos javulását eredményezi, amely a kezelési területtől függően akár 12 hónapig is megmaradhat.
Érezze saját bőrén a különbséget!
Szeretné, ha bőre láthatóan ragyogó és érezhetően puha tapintású lenne? A Restylane Skinboosters lehetővé teszi, hogy Ön újra nagyszerűen érezze magát a bőrében. Néhány kezelést követően bőrre hidratál babám ragyogóvá és rugalmasabbá válik az eredmény a bőr textúrája nak látványos javulása az arc kéz fej nyak és dekoltázs területén.
Sok ember problémája a fokozott hónalji izzadás, mely megkeseríti a mindennapokat. A hagyományos srpayk, dezodorok, krémek ezt a betegséget nem képesek orvosolni, ezért egy hatékonyabb megoldást kellett találni. Erre szolgál ez a kezelés.
A hónalj bőrébe injekciós technikával juttatjuk be a Botulinom toxint, ezáltal megakadályozzuk a fokozott verejtékezést. A kezelés minimális fájdalommal jár, ezért érzéstelenítés nem szükséges. A kezelés hatása 3-7 nap alakul ki és általában 6-10 hónapig tart.
A megereszkedett, lazává vált bőr hatékony megemelésére, feszesebbé tételére szolgáló eljárás.
Az eljárás során vékony tűk segítségével juttatjuk a felszívódó, steril fonalakat a bőr megfelelő rétegébe, Ezek aktiválják a helyi regenerációs folyamatokat a bőr kötőszöveti rétegében, rögzítik a bőrt, valamint fokozzák a kollagén termelést. Különféle szálakat használunk az elérendő célnak megfelelően (vékony, csavart, fogazott szálakat) A kezelés enyhe fájdalommal jár és kb. 1 órát vesz igénybe. A kezelés hatására a bőrön bevérzések, duzzanat alakulhat ki, melyek hűtéssel csillapíthatóak, de később maguktól felszívódnak.
A hatás 2-3 hónap alatt teljesedik ki és 1-2 éven keresztül tartós marad. A hatékonyság függ a páciens életkorától, a bőr lazaságától, a felhasznált szálak mennyiségétől.
A ZO®️Skin Health intenzív savas peelingjével biztosítjuk az azonnali látványos, ragyogó arcbőrt, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, ”vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.A kezelés körülbelül 40 percet vesz igénybe és fájdalommentes.
A jelenleg elérhető egyik legmagasabb hyaluronsav tartalmú töltőanyag. Több különböző molekulasúlyú hyaluronsav keveréke. A 100% tisztaságú hialuronsav-vegyület teljesen biokompatibilis, tehát semmilyen módon nem károsítja a bőr szövetét! Mélyen hidratál és újra struktúrálja a szöveteket. 4 különféle típusú kollagén és elasztin stimulálása történik a hyaluronsavak felszabadulása révén. Javítja a bőr minőségét, lifting hatású, enyhén volumenizál, tömöríti, javítja a bőr tónusát.
Arcfelenkét 5 szúráspontban(BAP=bioesztétikai pont) adjuk be és ezekből a pontokból szétterül az egész arcban. Nyakon, dekoltázson, kézfejeken is alkalmazható. 2 kezelés javasolt 4-6 hét különbséggel.
A PROFHILO-t az egyik legbiztonságosabb készítménynek nyilvánították.
Nucleofill kezelés egy új, innovatív anti-aging kezelés, mely 3 ponton hat.
 1. Antioxidáns hatása révén közömbösíti a káros szabad gyököket.
 2. A fibroblasztokhoz kötőve növeli a sejtek kollagén, elasztin és hyaluronsav termelését, ezáltal egy úgynevezett "gym-effektus" emelőhatást ad a bőrnek.
 3. Vízmegkötő hatása miatt hidratál.
Egy kúra 4 kezelésből áll 2 hetente ismételve. Az arcon 5 apró szúrással juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe. Kiválóan kombinálható más anti-aging kezelésekkel, beleértve a lézeres kezeléseket is.
A Nucleofill alkalmas az arc, szemhéjak, nyak, dekoltázs bőrminőségének javítására.
A Nucleofill egy folyékony gél, amit apró tűszúrásokkal, vagy kanüllel juttatunk a bőr megfelelő rétegébe. A kezelés gyors, nem fájdalmas.

Rádiofrekvenciás VIVACE RF

A Vivace a leginnovatívabb multi-mikrotűs rádiófrekvenciás technológiát képviseli, mely egyesíti a frakcionált lézer, az IPL, a hagyományos rádiófrekvencia és a dermaroller előnyeit.
A Vivace kezelés három módszer hatását ötvözi:
- Kollagén indukciós terápia: az irha rétegben a hőenergia leadása során koagulált csatornák stimulálják az új kollagén rostok termelődését.
- Sebgyógyulási folyamat: a seb összehúzódásának és a kötőszöveti átépülésnek köszönhetően a ráncok kisimulnak és a bőr feszesebb lesz.
- LED: kétféle fényt alkalmazunk, a vörös LED fény aktiválja a bőrsejteket, fokozza a kollagéntermelést, növeli a bőr nedvességtartalmát, javítja a bőr textúráját. A kék LED fény főként az aknés bőr állapotának javítására szolgál.
A Vivace kezelés alatt a bőr kötőszövete egy rövid ideig 50-60 °C-ra melegszik fel, melynek hatására hirtelen megfeszül, összehúzódik. Ezáltal a bőr a kezelést követően pár napig kifejezetten feszes lesz. Látványos hatása tehát már a beavatkozás után érezhető, tartós javulásra azonban csak pár hét után számíthatunk, hiszen a kollagénrostok stimulációja később indul el. Az új kollagén és elasztikus rostok termelődésével a bőr tömörebb, feszesebb, rugalmasabb lesz, a kisebb ráncok kisimulnak, a pórusok mérete csökken, az aknés hegek halványodnak, a bőr faggyútermelése mérséklődik.
A mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés másik nagy előnye, hogy a tüskék által okozott sérülések átmenetileg megnyitják a bőr ún. barrier funkcióját, így a kezelés után mezoterápiás hatóanyagokat (hyaluronsav,biostimulációs vitaminok és esszenciális aminosavak) tudunk fájdalom nélkül átjuttatni a bőrön.
A “mezoterápiás koktéloknak” számos előnye közül kiemelendő a hyaluronsav antioxidáns és vízmegkötő hatása, amely nem engedi a Vivace kezelés után kialakuló, bőrön keresztüli vízvesztést.
A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki:
- hatékony és biztonságos beavatkozást szeretne
- szereti a természetességet és a bőr saját öngyógyító mechanizmusait szeretné előnyben részesíteni
- botox kezelést kapott, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatás ajánlott
- a minimális felépülési idő miatt hamar vissza szeretne térni a mindennapi tevékenységekhez
- aki nem viseli jól a tűszúrást és a fájdalmat, de tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne
- férfiak számára is kiváló lehetőség, hiszen nem avatkozik bele az arcmimikába és az arc formáját sem változtatja meg.
A gyors regeneráció miatt a szövődmények kialakulása is elenyésző. A kezelés után 24-48 óráig szaunázni, szoláriumozni, sportolni nem szabad, és 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő!
2 kezelés ajánlott 4-6 hét differenciával.

Testkezelések

Intelligens vezérlésű, továbbfejlesztett mikrohullámmal működő testkezelő, alakformáló gép, amely minden ponton hatékony, legyen szó lokális zsírbontásról (lipolízis), bőrfeszesítésről, narancsbőr (cellulit) kezelésről. A DEKA a testkezelő gépek piacán egy újabb áttörést jelentő technológiával állt elő: ez az ONDA, a világ egyetlen CoolWaves, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, mely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, ultra hatékonyan, non-invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódásokat. A DEKA ONDA intelligens kezelőfejei úgy kerültek kialakításra, hogy a leadott energiáknak csupán 20 % – a melegíti a bőrt, melyet minden esetben kiegyenlít a kezelőfejbe beépített hűtőrendszer, ezáltal megkíméli a bőrt, biztonságot, fájdalommentességet biztosítva a Páciens számára. Az energia fennmaradó 80 % –a behatol a zsírszövetekbe és aktívan csökkenti a zsírsejtek számát, így hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, a narancsbőrt, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat.
 • Helyi zsírlerakódás: A Coolwaves™ hullám mélyen behatol a bőrbe, szétrombolja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A lebontott zsír tehát természetesen módon távozik a kezelt területről. A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljes biztonságban, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.
 • Cellulit (narancsbőr): A kisebb kezelőfej hatékonyan célozza meg a kötőszöveti szeptumot a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancsbőr” hatás megszüntetésére.).
 • Bőrfeszesítés: Az ONDA rendszer speciális mikrohullámainak hatására a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak és új kollagén termelésére ösztönzik a fibroblasztokat. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.
 • Tokakezelés: Az ONDA kezelőfej belső mechanikáját úgy tervezték, hogy a Coolwaves™ hullámot ellenőrzötten, az energiát kizárólag a szükséges területre irányítva bocsássa ki (pl. a helyi zsírlerakódás esetében a bőr alatti zsírszöveti lebenykékre), ezzel védve a környező szöveteket. Az ONDA testkezelő, alakformáló gép legújabb, még ergonomikusabb kezelőfejekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a toka és a felkar kezelésére is van lehetőség.
A kezeléseket 3-4 hetente érdemes ismételni.  A megfelelő eredmény eléréséhez 4-6 kezelés javasolt. A kezelés tökéletesen fájdalommentes.