Testkezelések

Intelligens vezérlésű, továbbfejlesztett mikrohullámmal működő testkezelő, alakformáló gép, amely minden ponton hatékony, legyen szó lokális zsírbontásról (lipolízis), bőrfeszesítésről, narancsbőr (cellulit) kezelésről. A DEKA a testkezelő gépek piacán egy újabb áttörést jelentő technológiával állt elő: ez az ONDA, a világ egyetlen CoolWaves, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, mely szelektíven célozza meg a zsírsejteket és biztonságosan, ultra hatékonyan, non-invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódásokat. A DEKA ONDA intelligens kezelőfejei úgy kerültek kialakításra, hogy a leadott energiáknak csupán 20 % – a melegíti a bőrt, melyet minden esetben kiegyenlít a kezelőfejbe beépített hűtőrendszer, ezáltal megkíméli a bőrt, biztonságot, fájdalommentességet biztosítva a Páciens számára. Az energia fennmaradó 80 % –a behatol a zsírszövetekbe és aktívan csökkenti a zsírsejtek számát, így hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, a narancsbőrt, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat.
  • Helyi zsírlerakódás: A Coolwaves™ hullám mélyen behatol a bőrbe, szétrombolja a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A lebontott zsír tehát természetesen módon távozik a kezelt területről. A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljes biztonságban, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.
  • Cellulit (narancsbőr): A kisebb kezelőfej hatékonyan célozza meg a kötőszöveti szeptumot a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancsbőr” hatás megszüntetésére.).
  • Bőrfeszesítés: Az ONDA rendszer speciális mikrohullámainak hatására a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak és új kollagén termelésére ösztönzik a fibroblasztokat. Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.
  • Tokakezelés: Az ONDA kezelőfej belső mechanikáját úgy tervezték, hogy a Coolwaves™ hullámot ellenőrzötten, az energiát kizárólag a szükséges területre irányítva bocsássa ki (pl. a helyi zsírlerakódás esetében a bőr alatti zsírszöveti lebenykékre), ezzel védve a környező szöveteket. Az ONDA testkezelő, alakformáló gép legújabb, még ergonomikusabb kezelőfejekkel rendelkezik, melyeknek köszönhetően a toka és a felkar kezelésére is van lehetőség.
A kezeléseket 3-4 hetente érdemes ismételni.  A megfelelő eredmény eléréséhez 4-6 kezelés javasolt. A kezelés tökéletesen fájdalommentes.